Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Windows 7 = Windows Vista - 1(GB)

Eιχα λιγο καιρο να γραψω στο blog, αλλά εχω καλή δικαιολογία!!!(την οποια δεν θα αναφέρω)... αλλά όσο έλειπα εγιναν διάφορα καλά. Περα από την ανακοινωση του νέου προεδρου της αμερικής(εγω θα πάρω θέση μετά τις δηλώσεις του Τσαβες)... ανακοινώθηκαν τα windows 7 με εμπορική ονομασία "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι"... φανταστικό!
Ετσι και μετά από πληροφορίες που είχα εκ τον εσω(μικηςσοφτ) τα νεα windows θα είναι πιο ελαφριά για παλιούς υπολογιστές!!! ναι καλα μην χαιρεσεστε! όταν λενε παλιους υπολογιστές εννοούν όχι αυτόν που πήρατε το 2000(μην πω πιο πριν) αλλά αυτόν που πηρατε φέτος στις αρχες του χρόνου!!! Επίσης δεν είδα τιποτα πέρα ιδιαίτερο πέρα από bug fixes, και επίσης δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο σε σχέση με τους ιους τα malware και τα λοιπά... και το desktop του είναι ακόμη χαλια... τελος πάντων όσοι έχετε τα vista μετανοείτε!!! τώρα θα μπορείτε να ανοιξετε ταυτοχρονα και το notepad και την αριθμομηχανη χωρίς να κολάει το μηχάνημα σας... και όλα αυτά με μονο 1gb ram 512mb καρτα γραφικών... και 4πυρήνες CPU!!!
ΚΟΛΑΣΗ!!!

3 σχόλια:

pcmagas91 είπε...

Εισαι τελείως λάθος φίλε.....

Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ.......

Καλα ρε φίλε δοκίμασες πριν μιλήσεις??

Δοκίμασα τα Vista και τα Windows 7
σε λάπτοπ
900MHz CPU
64MB intel GMA 900
1GB RAM


Τα Windows Vista = Χάλια σε απόδωση κολούσε ακόμα και με τον ίντερνετ explorer

Τα Windows 7 = Θαυμάσια, πήγαιναν τέλεια απλά και δεν κολούσανε πουθενά απολύτως......!!!

Σε τι PC ήθελες να μπαίνουν τα Win7?? Σε P2 με 350MHz με 128MB και 4MB κάρτα γραφικών?? (PC του 1995??)

Μην τρελαθούμε κιόλας.....

pcmagas91

Ανώνυμος είπε...

Ας σταματήσει η παραπληρωφόρηση σχετικά με τα Windows Vista επιτέλους. Τα πιο αδικιμένα Windows είναι. Δεν ήταν ΣΕ ΟΛΑ αποβλημάτιστα, αλλά τα καθιστούσε σαφώς καλύτερα σε όλους τους τομείς σε σχέση με τα Windows XP.
Ένα χρόνο χρησιμοποίησα τα Windows Vista και δεν έχει αντιμετωπίσει σχεδόν κανένα πρόβλημα.
Και μια χαρά είναι οι απαιτήσεις τους επίσης. 6 χρόνια μετά κυκολοφόρησαν από τα Windows XP, ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ είναι να έχουν τέτοιες απαιτήσεις.
Τα Windows 7 τα θεωρώ πολύ καλύτερα γενικότερα σε σχέση με τα Windows Vista και, αναμφίβολα, αξίζει να τα αγοράσει κάποιος.

The Great Leviathan είπε...

Περιμενε... με παρεξήγησες, γιατι τον θελεις τον υπολογιστή; τι δουλειες κάνεις και θες να έχεις 4gb μνήμη και 4 πυρηνο επεξεργαστή? για να ανοίγεiς το office, τον explorer? τι? ... εγω εχω εναν p4 (με ενα πυρήνα, μια ati radeon 128mb, και 1 gb Μνημη...) και να σου πώ την αλήθεια δουλεύω σαν επαγγελματιάς άψογα(προγραμματιστής-χημικός)! γιατι το software Κανει καλά την δουλειά του... και ακόμη και p2 Να ειχα πάλι εχω διανομές που κάνουν καλά την δουλειά τους και σε πολύ παλιά μηχανήματα...

α και σο για το
900MHz CPU
64MB intel GMA 900
1GB RAM

/εχεις ακόμη τα windows 7? η εβαλες τα xp μολις είδες οτι πάνω απο 3 firefox κολάνε το σύστημα?