Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Γιατί linux?

Γενικά υπάρχει μία φοβία στον κόσμο τον υπολογιστών. Αυτή η φοβία είναι μία! Και είναι η δυσκολία στον χειρισμό του υπολογιστή. Εχουμε μάθει τους υπολογιστές, όλοι, πάνω κάτω με windows, office, explorer, antivirus, και άλλες αναντικατάστατες βλακείες. Μμμ αναντικατάστατες οχι, βλακείες ναι!!! Τι έχετε να χάσετε και τι να κερδισατε δηλαδη
  1. Ξεχάστε τους ιούς. Ναι και όμως δεν χρειαζεται να έχετε antivirus!
  2. Το σύστημά σας είναι ασταθές;Τέρμα πια οι μπλέ οθόνες και "γιατί δεν ανοίγει το ατιμο τώρα που το χρειάζομαι!!"Μην πληρώνετε €200 για το λειτουργικό σας. Ημαρτον, 200 ευρώ γιαυτό και αλλα 800 στους γιατρους όταν χάσεις τα αγαπημένα σου τραγουδακια, που έφαγες 4 χρονια να τα μαζέψεις!
  3. Γιατί να χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα και μετά το τέλος της εγκατάστασης; Αναβαθμίστε όλα σας τα προγράμματα με ένα κλικ.
  4. Δεν θα αντιγράφετε παράνομα λογισμικό όταν μπορείτε να το έχετε δωρεάν;Χρειάζεστε νέο λογισμικό; Μην ψάχνετε στο δίκτυο, το Linux θα σας το φέρει. Ναι και όμως απο μία τεραστια λίστα επιλέγεις το προγραμμα που θελεις και το κανει εγκατάσταση μόνο του!
  5. Νέα γενιά περιβάλλοντων εργασίας. Οτι πληρώνετε για τα Vista και σας φένεται εντυπωσιακό (μνήμες, καρτες γραφικών,8 επεξεργαστές) τα linux τα κάνουν εδω και χρόνια(sic!)
  6. Η ψηφιακή σας ζωή σκόρπιοχωρι; Όλα οργανωμένα όλα εύκολα να τα βάλεις σε κατηγορίες!Αλλάξτε την εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας σας.
  7. Γιατί τα Windows σας γίνονται κάθε μέρα πιο αργά; Τι να πω!
  8. Κάντε κάτι για το περιβάλλον.Δείτε αυτή τη μελέτη : εδω
  9. Απολαύστε δωρεάν και απεριόριστη υποστήριξη χρηστών. Ένας υπολογιστής πολλοί χρήστες(στην κυριολεξία όμως όχι οι μούφες των windows)
  10. Χρησιμοποιήστε MSN, AIM, ICQ, Jabber, με ένα μόνο πρόγραμμα.
  11. Πάρα πολλά παράθυρα; Χρησιμοποιήστε επιφάνειες εργασίας.Πολλές οθόνες σε μία!
  12. Μην περιμένετε χρόνια να λυθούν τα προβλήματα, αναφέρετέ τα και παρακολουθήστε τα.
  13. Βαρεθήκατε να επανεκκινείτε συνέχεια τον υπολογιστή σας; χααχαχ
  14. Παίξτε εκατοντάδες δωρεάν παιχνίδια. Τέρμα στα ασκοπα κλικ για να σκοτώσεις, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: